No Image Available

Virtahepojen laulujuhlat

 Suositusikä: +4v.  Kirjailija: Hannu Hirvonen  Kategoria: Eläimet, Helppolukuiset, Krokotiili, Luonto ja eläimet, Romaanit  Kuntantaja: Tammi  Julkaistu: 2013  ISBN: 9789513167158  Sivut: 96  Kuvittaja: Pia Sakki  Avainsanat: AfrikkakrokotiiliMurisevan metsän asukkaat |
 Kuvaus:

Pienet krokotiilit Krrilla ja Krristian ovat lähteneet matkaan kuumailmapallolla. He haluavat päästä virtahepojen laulujuhlille Afrikkaan, mutta tuulet vievätkin heidät kohti pohjoista. Ei se mitään! Nuorena pitääkin olla vähän tuulten vietävänä!

Leikkisä ja liikuttava tarina vie mukanaan virtahepojen laulujuhlille ja barbien kauneushoitolaan. Krrilla ja Krristian oppivat matkalla vaikka mitä, mm. Oulun murretta. Ja sen, että kannattaa sopia useammin kuin riidellä.

Virtahepojen laulujuhlat on viides Murisevan metsän asukkaista kertova lastenromaani ja se on jatkoa Rakastunut krokotiili -teokselle, joka oli Finlandia Junior -ehdokkaana 2010.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Eläimet

Kirjailija

Hannu Hirvonen

Hannu Hirvonen (s.1965) on turkulainen lasten- ja nuortenkirjailija ja aforisti. Hannu on aloitteleva kitaristi-basisti ja lauluntekijä noin 30 vuoden kokemuksella. Hän on filosofian maisteri Turun yliopistosta kulttuurihistorian alalta. Hannu on naimisissa, ja hänellä on kaksi lasta. Hannu on kirjoittanut kirjoja...

Read More

Other Books By - Hannu Hirvonen


 Takaisin