No Image Available

Rakastunut krokotiili

 Suositusikä: +4v.  Kirjailija: Hannu Hirvonen  Kategoria: Eläimet, Finlandia, Krokotiili, Luonto ja eläimet, Romaanit  Kuntantaja: Tammi  Julkaistu: 2011  ISBN: 9789513158637  Sivut: 73  Kuvittaja: Pia Sakki  Avainsanat: Murisevan metsän asukkaat |
 Kuvaus:

Hannu Hirvosen iloinen saturomaani kertoo Murisevan metsän asukkaista ja pienen krokotiilin suuresta ensirakkaudesta.

Murisevan metsän pikkuinen krokotiili on rakastunut.Hän on kirjoittanut rakkautensa kohteelle, oopperatähti Krrillalle, jo 600 runoa ja uusia syntyy koko ajan.

Rakkautta on monenlaista, on krokotiilin runoilevaa kaukorakkautta, isien ja äitien hellää huolenpitoa ja nuorten parien kukkivaa onnea. Koko elämä on rakkautta. Niin kertoo Kuu pitäessään puhetta hiirten joukkohäissä. Sitten soivatkin jo rummut ja pasuunat ja hääparit valmistautuvat leikkaamaan kakkua.

Juuri sillä hetkellä tapahtuu jotakin, joka suistaa pienen krokotiilin rakettimaisen kaukorakkauden pois radaltaan ja tömäyttää sen keskelle Murisevaa metsää. Krrilla on saapunut paikalle! Kauniin krokotiilitytön ripsien lehahdus saa päähenkilömme sydämen melkein pysähtymään. Onko kaikki vain ihmeellistä unta?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Eläimet

Kirjailija

Hannu Hirvonen

Hannu Hirvonen (s.1965) on turkulainen lasten- ja nuortenkirjailija ja aforisti. Hannu on aloitteleva kitaristi-basisti ja lauluntekijä noin 30 vuoden kokemuksella. Hän on filosofian maisteri Turun yliopistosta kulttuurihistorian alalta. Hannu on naimisissa, ja hänellä on kaksi lasta. Hannu on kirjoittanut kirjoja...

Read More

Other Books By - Hannu Hirvonen


 Takaisin