No Image Available

Luka ja Lulu lomalla hiihtokeskuksessa

 Suositusikä: +8v.  Kirjailija: Tittamari Marttinen  Kategoria: Helppolukuiset, Romaanit  Kuntantaja: Kvaliti  Julkaistu: 2023  ISBN: 9789523940277  Sivut: 96  Kuvittaja: Reija Kiiski
 Kuvaus:

Luka ja Lulu ovat tulleet vanhempiensa kanssa lomalle pohjoiseen. Lukan äiti seurustelee Lulun isän kanssa, joten kaverukset ovat kuin sisaruksia keskenään. Heillä kahdella on toimiva työnjako. Lulu ottaa selvää asioista ja tiedottaa niistä Lukalle, joka ottaa sitten valokuvia ja kirjoittaa muistiin, mitä he ovat päivän aikana tehneet.

Lulun mielestä Lukalla on hyvä vainu erilaisten mysteerien suhteen. Kahdet silmä- ja korvaparit näkevät ja kuulevat enemmän kuin yhdet, joten yleensä heiltä ei jää mitään huomaamatta. Ei tälläkään kertaa, kun hiihtokeskuksessa alkaa tapahtua kaikenlaista epäilyttävää. Kuka on vastuussa suloisen husky-pennun katoamisesta? Entä kuka varasti arvokkaan lumikvartsin matkamuistomyymälästä? Ja miten tähän kaikkeen liittyvät hiihtäjälegendan kultaiset monot ja laulajatähden omituiset oikut?

Luka ja Lulu lomalla hiihtokeskuksessa aloittaa hauskasti ja värikkäästi kuvitetun lastenkirjasarjan, joka sopii hyvin alakouluikäisille jo lukemaan hyvin oppineille lapsille helppolukuisten kirjojen jälkeen luettavaksi. Luka ja Lulu seikkailevat erilaisissa kiinnostavissa paikoissa, saavat uusia ystäviä ja ratkovat myös pieniä arvoituksia ‒ yhdessä kaikki tuntuu tuplasti hauskemmalta!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Helppolukuiset

Kirjailija

Tittamari Marttinen

Tittamari Marttinen (s. 1968) on pitkän linjan kirjailija ja suomentaja. Hän on julkaissut yli 70 lasten- ja nuortenkirjaa sekä runoja ja proosaa aikuisille. Hän asuu nykyisin Lapissa. Tittamari Instassa Kuva: Jussi Leinonen

Read More

Other Books By - Tittamari Marttinen


 Takaisin