No Image Available

Emppu perustaa eläinhotellin (Empun eläinhotelli osa 1.)

 Suositusikä: +5v.  Kirjailija: Tittamari Marttinen  Kategoria: Eläimet, Helppolukuiset, Huumori, Kissat, Koirat, Linnut, Luonto ja eläimet, Pienlemmikit, Romaanit  Kuntantaja: Lasten Keskus  Julkaistu: 2019  ISBN: 9789523541139  Sivut: 71  Kuvittaja: Valpuri Kerttula  Avainsanat: corgiEmpun eläinhotelli -sarjakissakoiranorjalainen metsäkissarottaundulaatti |
 Kuvaus:

Emppu ja hänen ystävänsä pääsevät toteuttamaan jokaisen eläinrakkaan suurimman unelman: he avaavat eläinhotellin lemmikeille! Touhua ja tohinaa riittää alusta saakka. Huonekaluja maalataan, temppuratoja rakennetaan, leluja hankitaan ja herkkuosastokin pitää perustaa. Tärkeintä on, että eläinvieraat viihtyvät! Pian lasten omat lemmikit, corgi-koira Pessi ja norjalainen metsäkissa Pulla, saavat seuraa energisestä Jekku-koirasta, undulaattikaveruksista Pepistä ja Totista, eläkkeelle jääneestä koripalloilijarotta Teemusta ja monista muista persoonallisista ja hellyttävistä lemmikkieläimistä.

Lemmikkien kanssa ei kaikki kuitenkaan suju aina suunnitelmien mukaan. Tarvitaan monta jännittävää käännettä ennen kuin selviää, mistä Jekku on löytänyt nakkikätkön, miten kummassa Teemu-rotta on saanut kultaisen koripallon ja mitä sävelmää Peppi aina visertää.
Lemmikit ovat niiiiiiin ihania!

Empun eläinhotelli on uusi helppolukuinen, hauska ja jännittävä kirjasarja, joka sopii myös ääneen luettavaksi. Lasten ja heidän eläinystäviensä vauhdikkaita seikkailuja ja toilailuja vauhdittaa selkeä, mutta rikas kieli sekä raikas nelivärikuvitus.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Eläimet

Kirjailija

Tittamari Marttinen

Tittamari Marttinen (s. 1968) on pitkän linjan kirjailija ja suomentaja. Hän on julkaissut yli 70 lasten- ja nuortenkirjaa sekä runoja ja proosaa aikuisille. Hän asuu nykyisin Lapissa. Tittamari Instassa Kuva: Jussi Leinonen

Read More

Other Books By - Tittamari Marttinen


 Takaisin